top of page

ADGANG TIL STRANDLYST BLIVER SPÆRRET FOR BILER

Til HF Strandlyst

Vores entreprenør skal snart i gang med at udlægge det sidste asfalt på kørebanerne på Kløvermarksvej.

Det drejer sig specifikt om strækningen fra krydset ved Raffinaderivej og ned til Fortlandet. Asfaltarbejdet på denne strækning blev i første omgang udskudt pga. anlægsarbejdet i selve krydset.

Som det var tilfældet på den øvrige del af Kløvermarksvej, skal der under asfalten udlægges et forstærkende net. Udlægningen af dette net medfører, at det ikke er muligt at opretholde kørende adgang til jeres haveforeninger i en periode på 2 dage.

Derfor skal vi hermed varsle, at det ikke vil være muligt at komme hverken ind eller ud med biler fra HF Strandlyst og HF Strandhøj onsdag den 7. juni og torsdag den 8. juni.

Vi håber, at I kan hjælpe med at give denne information videre til jeres medlemmer.

Særlig vigtigt er det, at få fat på medlemmer, som skal nå at have bilen ud fra haveforeningen inden der bliver spærret.

Vi beklager de gener, som ovenstående måtte medføre.

Er der spørgsmål eller helt særlige behov, som vi skal forsøge at tage højde for, så tag endelig fat på mig.

Med venlig hilsen Simon Sundahl Mortensen Projektleder/Byggeleder Vejgenopretning _________________________________________ KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold Islands Brygge 37, 3. sal, Lokale 324 2300 København S E-mail es2b@kk.dk

EAN 5798009809452bottom of page